Bedankt!

Miep Gies en Cor Suijk beantwoorden brieven
Miep Gies en Cor Suijk beantwoorden brieven
Ik dank iedereen oprecht voor de enorme aandacht die ik op mijn 100ste verjaardag heb gekregen. Een zee van bloemen en brieven met daarin veel gelukwensen. Het was zoveel dat ik sprakeloos werd. Het was een dag om nooit te vergeten!

Mijn verjaardag is ook de aanleiding voor een onvermijdelijke beslissing. Helaas moet ik stoppen met het beantwoorden van geschreven brieven.

Sinds 1997 heb ik zo’n 5.000 brieven gekregen. Ik heb ze allemaal geopend, gelezen en ze vervolgens aan Cor Suijk gegeven, die als vrijwillig secretaris fungeerde, voorzien van mijn opmerkingen voor wat betreft hun inhoud. Cor schreef het antwoord dat ik dan weer bekeek voor dat ik de brief tekende.

Deze tijd en energie verslindende manier is een taak die ik niet langer kan uitvoeren. Mijn zoon Paul heeft, in samenwerking met Netrex, een website ontwikkeld die mijn leven beschrijft met als onderdeel de 100 meest gestelde vragen.

Daarom nodig ik u uit om in plaats van het schrijven van een brief, indien u een vraag wilt stellen of gewoon een reactie kwijt wilt, gebruik te maken van de mogelijkheid tot het sturen van een e-mail.

Ik dank u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Miep Gies